2013

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Tog körkort, tog studenten, flyttade hemifrån, skaffade heltidsjobb, tvättade, haha, listan kan göras lång!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade lovat att vara snäll mot mig själv och göra sådant som får mig att må bra. Det har jag hållt för det mesta. Är lyckligare än någonsin!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej!
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, tack och lov!
5. Vilka länder besökte du? Sverige, Norge, Tyskland, Holland, England, Cypern, tror that's it!
6. Är det något du saknat år 2013 som du vill ha år 2014? Älskar att det jag önskade mig förra året var ett roligt jobb, körkort och en lägenhet. Nu har jag allt det! Inför 2014 önskar jag mig ett lite mer utvecklat socialt nätverk här i London och mer tid att göra roliga saker! Och så lite <3 kanske.
7. Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas? Studenten den 13 juni minns jag nog alltid, även balen! Sen hela upplevelsen av att flytta till London såklart!
8. Vad var din största framgång 2013? Att jag gjorde den här Londongrejen och har klarat det så sjukt bra!
9. Största misstaget? Att ångra gör aldrig någon nytta. 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Min jäkla fot som stukats om och om igen, min hand som jag konstant har problem med och så höften nu det senaste. Men ingenting allvarligt som tur är!
11. Bästa köpet? Biljetten till London!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Hyra, och då har jag ändå bara bott här i tre månader!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Att jag klarade att skaffa ett helt fantastiskt jobb här, helt på egen hand!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013? Get Lucky, Blurred Lines, We Can't Stop och så hela playlisten från jobbet!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Minns knappt början av året längre, men jag var riktigt ledsen under perioder. Hösten har varit fantastisk och nästan helt ångestfri, så jag skulle säga gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Varit mer social och spontan!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Oroat mig!
18. Hur tillbringde du julen? Jobbade på julafton, sedan gick jag till puben med Tilda och Mari, följt av minijulbord hemma, sedan planet till Istanbul. Landade i Göteborg på juldagen och åkte (nästan) raka vägen till kalkonmiddagen hos farmor med släkten. Det var fantastiskt. 
19. Blev du kär i år? Nej.
20. Favoritprogram på TV? Detta har varit ett hejdundrande TV-år för mig men just nu minns jag knappt något jag sett. Pretty Little Liars måste jag nog säga, för det var årets nya upptäckt!
21. Bästa boken du läste i år? Kan på riktigt inte minnas en enda bok jag läst i år. 
22. Största musikaliska upptäckten? Arctic Monkeys AM - FANTASTISK!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Vet faktiskt inte vad jag önskade mig men jag fick iallafall massa köksgrejer. 
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej jag har inte riktigt önskat mig någonting i år.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2013? Jag var nog i skolan.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Just nu känns det faktiskt som att det är ganska komplett. Självklart kunde det varit bättre, men jag är nöjd!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2013? Lite mer sportig än tidigare kanske, men jag känner att jag äntligen börjat landa lite i min stil. Jag vet vad jag gillar och vad som passar mig. Sedan har det varit ett roligt inslag med alla Dahlia-kläder nu på slutet.
29. Vad fick dig att må bra? Min familj, mina vänner (kanske framförallt Tilda, som trots att hon är en pain in the ass faktiskt är anledningen till att London faktiskt är så bra), mitt jobb (att ha någonting vettigt att göra), London. 
30. De bästa nya människorna du träffade? Alla tjejerna i lägenheten, Lina och Linnéa som var världens bästa roomies och som jag hoppas få träffa igen, alla andra vi har träffat här i London, tjejerna på jobbet. 
EVERYTHING ELSE | | En kommentar |
Upp