Årsresumé Oktober-December



Oktober

Oktober var nog världens segaste månad. Jag minns inte att jag gjorde någonting alls i Oktober. Antagligen tog alla läxor och prov över. Bloggade gjorde jag knappt heller. Däremot var jag med mamma & mina systrar i Göteborg ett par dagar i Oktober. Försökte mig på att sortera alla våra tusentals foton också, som ni ser på första bilden, men nej, det är inte klart ännu!



November

Älskade min nya klänning från Monki och ville mest använda den varje dag. Försökte satsa lite mer på bloggen, jag tycker faktiskt det gick rätt bra! Praoade på en fotoaffär/studido. Tog de här två sista bilderna som uppdrag dit bland annat. Riktigt roligt!



December

Som alltid har december varit en härlig månad. Av någon anledning har jag bara julbilder, men det får duga. Andra saker jag gjort i December är att jag har varit på julbord & i Göteborg. Och tredje bilden är absolut världens snyggaste på mig och min pappa, haha! Som ni ser så är det otroligt mycket snö hos oss just nu. Det är rätt mysigt, men det var inte lika mysigt när jag fick uppdraget att skotta fram tre bilar som knappt syntes under snötäcket. Och att det är -25 ute är något jag inte heller uppskattar sådär supermycket.

Nu är det sista December, sista dagen på 2009, sista dagen på det här decenniet. Jag minns milennumskiftet så himla tydligt, och det var tio år sedan. Herregud vad tiden går fort!
BEA | | 5 kommentarer |
Upp